Servicii Consultanta


Dupa intrarea clientului in magazin si dupa ce acesta isi formeaza o idee despre cum arata magazinul si care sunt stilurile de amenajare din ambientele pe care le detinem, acesta este preluat de catre un consultant de vanzari care prin interactiunea cu el afla ce anume doreste sa amenajeze si de ce materiale are nevoie.


Pasul urmator este facut tot de catre consultantul de vanzari care incearca sa isi dea seama de stilul pe care clientul doreste sa il adopte. De la clasic, la clasic modern, modern sau model spre high-tec, oferta noastra poate indeplini oricare dintre cerintele clientului nostru.


Daca clientul nu are o parere sau nu este hotarat ce anume isi doreste, consultatul il indruma pentru a identifica impreuna stilul care se potriveste cel mai bine aspiratiilor sale. Dupa ce clientul a identificat stilul dorit, incepem- impreuna cu acesta- o selectie a obiectelor si a materialelor care se incadreaza in stilul respectiv.


Dupa ce s-au ales doua sau trei materiale, clientul este intrebat daca are deja un arhitect cu care colaboreaza sau isi doreste unul. In cazul in care clientul colaboreaza deja cu un proiectant, stabilim o intalnire cu acesta pentru a discuta despre materialele necesare si pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru clientul nostru. Daca este necesar, unul dintre arhitectii nostri preia clientul si ii explica urmatorii pasi. In cazul in care clientul nu doreste o colaborare cu o echipa de arhitecti, mergem in etapa urmatoare care implica proiectarea amenajarii.

Servicii de consultanta District Sud
Servicii de consultanta District Sud
Servicii de consultanta District Sud
Servicii de consultanta District Sud