Pareri Clienti


Am apelat la serviciile District Design pentru ca imi construiam casa visata si imi doream materiale de calitate. M-a impresionat profesionalismul si promptitudinea cu care mi-au intampinat absolut toate cerintele. Recomand cu toata sinceritatea!

Cumparasem terenul de ceva timp, dar abia anul trecut am reusit sa incepem constructia casei. Pentru ca ne doream o locuinta primitoare si moderna ca si design, cu materiale de calitate am apelat la echipa de arhitecti de la District Design care ne-au proiectat si amenajat casa exact asa cum ne-o imaginam. Va multumesc si cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs.!

O echipa entuziasmata si bine pregatita, pentru care profesionalismul si relatia pe care o stabilesc cu clientul conteaza foarte mult. Ma felicit pe mine pentru ca am ales sa apelez la serviciile lor de distributie, si felicit intreaga echipa pentru munca depusa!

Cand mi-am imaginat cum o sa arate casa mea, nu m-am gandit niciodata ca voi intalni o echipa de arhitecti cu atat de multa viziune si creativitate, incat sa transpuna intr-un proiect ceea ce am visat inca din copilarie. Va multumesc si va recomand cu toata caldura!

Aveam nevoie de materiale pentru a finaliza un proiect la care lucram de ceva timp. Fiind obisnuit cu modul de lucru delasator, am fost placut surprins cand am realizat cu cata promptitudine mi s-a raspuns . Am primit exact produsele pe care le-am comandat, fara nici o intarziere. Va multumesc!