Servicii


Inca de la infiintarea firmei ne-am concentrat atentia in mod deosebit catre clientii nostri. Exceptand faptul ca am oferit produse de calitate de la furnizori consacrati, am incercat sa cream o cultura a serviciilor de calitate pentru a le oferi clientilor nostri o experienta placuta si utila.

Consultanta in dezvoltarea si implementarea proiectului

Consultanta

Este procesul prin care impreuna cu clientii nostrii, gandim si analizam cele mai bune solutii pentru a schita, dezvolta si implementa proiectul pe care acestia doresc sa il realizeze.


Detalii
Proiectare design pentru amenajari de bai si bucatarii

Proiectare

In anul 2012 District Design a achizitionat un soft de modelare si design in 3d, pentru a oferi clientilor o viziune asupra amenajariilor cu produsele furnizate de catre firma noastra.


Detalii
Finantare prin sistemul de creditare de la Banca Transilvania

Finantare

Pentru clientii care nu dispun de suficiente resurese materiale sau pur si simplu au depasit bugetul, avem stabilite parteneriate prin care ii putem sprijinii in finalizarea lucrarilor.


Detalii
Productie in hala

Productie in Hala

District Product ofera servicii profesionale de prelucrare gresie portelanata, faianta si piatra naturala, granit, marmura. Producem diferite produse din materialul nostru sau al clientului.


Detalii